Bács-Kiskun Megye hírek

Kiskőrösön is tapasztalatot cseréltek a helyi vállalkozók

Kiskőrösön is tapasztalatot cseréltek a helyi vállalkozók

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) május 5-én Kiskőrösön rendezett vállalkozóknak strukturált tapasztalatcserét a TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projekt részeként.

--> Sajtóközlemény letöltése

 

A VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

 

Durszt Anikó ügyvezető - Terra-Tander Kft.
Kiskőrösön tartottak strukturált tapasztalatcserét

 

A kiskőrösi tapasztalatcserén megjelentek szerint is fontosak az ilyen rendezvények, hiszen a vállalkozások számára lányeges információk hangoznak el. A résztvevők a hitellehetőségekről, adójogszabályi változásokról, üzletfejlesztési lehetőségekről és a legújabb pályázatokról is tájékozódhattak. Elhangzott: a VOSZ munkatársai nem csak a szövetség tagjait várják, hanem a munkanélkülieket és a kezdő cégvezetőket is támogatják ingyenes tanácsadással "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projekt keretén belül.

 

MCOnet

Ász Hírportál

 

Bányai Gábor

Bulvár hírek

Partnereink