Bács-Kiskun Megye hírek

Kórházat fejlesztenek a Bács-Kiskun megyei Halason

Kórházat fejlesztenek a Bács-Kiskun megyei Halason
Történelmi jelentőségűnek számít a kiskunhalasi kórház fejlesztése, melynek során új épületrésszel bővítik a kórházat és korszerűsítik az orvosi, informatikai és betegirányítási rendszereket is.
A Bács-Kiskun megyében a Semmelweis Halasi Kórházat még a hetvenes évek elején építették és azóta a kórház nem részesült fejlesztési támogatásban, így nagyobb felújításra nem volt lehetőség. A közel százharmincezer lakost ellátó kórház most uniós támogatás segítségével újulhat meg. A fejlesztések révén várhatóan a térség egyik legjobban felszerelt betegellátó egységgé válik a kórház, melyben több új technológia is szolgálja majd a gördülékeny és kórszerű ellátást.

Kórházat fejlesztenek a Bács-Kiskun megyei Halason
A kórházfejlesztésekkel még magasabb színvonalú ellátást tudnak majd biztosítani a betegeknek


A fejlesztés alkalmából Kerényi János kormánymegbízott mondott ünnepi beszédet, melyben beszámolt arról, hogy Bács-Kiskun megyében több helyszínen is vannak kórházfejlesztések és ígéretet tett arra, hogy minden megtesz a beruházások sikeréért. A már megkezdett fejlesztések erősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Bács-Kiskun megye kórházai európai színvonalúvá váljanak és a beteget a legjobb körülmények között gyógyulhassanak mondta Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke.


-BT-

 

(Forrás és képelk: bacsmegye.com)


Bács-Kiskun megye online - bacsmegye.com


Ász Hírportál

 

Bányai Gábor

Bulvár hírek

Partnereink